Thursday, August 28, 2014

Parmesan Pie

En krämig ostpaj är otroligt gott tillsammans med en fräsch sallad. Pajen är god både varm som kall och går bra att förbereda dagen innan. 

A creamy cheese pie is incredibly good together with a fresh salad. The pie is good eaten both warm and cold and you can prepare it the day before.


Parmesan Pie

crust
2,5 dl whole wheat flour
75 g quark
50 g butter, softened
pinch of salt

filling:
150 g of Parmesan cheese, grated
1 egg yolk
1 whole egg
1,5 dl cream
salt
pepper

Mix flour, quark, butter and salt into a smooth dough and press into a baking pan. Pre-bake the crust at 200 C for 10 minutes. Mix the ingredients for the filling in a bowl. Pour the filling over the crust and bake at 200 C for 20-25 minutes.


Parmesanpaj

pajbotten
2,5 dl fullkornsmjöl
75 g kvarg
50 g smör, mjukt
nypa salt

fyllning :
150 gram riven parmesanost
1 äggula
1 helt ägg
1,5 dl grädde
salt
peppar

Blanda mjöl, kvarg, smör and salt till en jämn deg och tryck den i en bakform. Förgrädda pajskalet i 200 C 10 minuter. Blanda ingredienserna till fyllningen i en skål. Häll fyllningen över pajskalet och grädda i 200 C grader i 20-25 minuter.

6 comments: