Wednesday, August 13, 2014

Cardamom Raspberry Chia Pudding

En tid åt jag nästan varje dag chiapudding till frukost eller som mellanmål. Nu har jag varit mera inne på juicing så chiapuddingen har fått vänta. Men ibland så blir det av och en favoritkombo är kokosmjölk-hallon -kardemumma. Hur smaksätter du helst din chiapudding?

At one time I ate almost every day chia pudding for breakfast or as a snack. Now I have been juicing a lot so chia pudding have had to go on a break :) But now I made it again and one of my favourite  combo is coconut-raspberry-cardamom. How do you flavor your  chia pudding?


Cardamom Raspberry Chia Pudding

2 dl coconut milk / almond milk
2,5-3 tbsp chia seeds
pinch of cardamom
vanilla
raspberries

Stir together all the ingredients in a bowl and put in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir after a while, so the chia seeds don't stick together. Top with more raspberries before serving.


Kokos Kardemumma Bär Chiapudding

2 dl kokosmjölk / mandelmjölk
2,5-3 msk chiafrön
nypa kardemumma
vanilj
hallon 

Rör ihop alla ingredienser i en skål och lägg i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om efter ett tag, så att chiafrön inte fastnar i varandra. Toppa med mera hallon innan servering.

6 comments:

  1. Så gott,hallon ger så bra smak:-)

    ReplyDelete
  2. Jag gillar all slags chiapudding men favorit är nog ändå när jag gör med yogurt så den blir sådär krämigt god!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har faktiskt aldrig gjort på yogurt, men det är också säkert gott!

      Delete
  3. I made your tasty breakfast aka dessert & loved it so much! x

    ReplyDelete