Brownies som blir bättre då de får stå i kylen en stund. De här blev väldigt goda, men var smuliga om de inte fått stå i kylen. Så det är ett tips om du testar dessa. Jag har testat att baka dessa med linfrö-ägg också, men även då var de en aning smuliga.

Brownies that get better after a while in the fridge. These are very good, but they crumble, so my tip for you, if you make them, is to put them in the fridge before serving. I have tried to bake them with linseed-eggs too, but even then they were a little crumbly.


Vegan and Gluten-Free Chocolate Brownies

4 tbsp coconut oil
1 dl coconut sugar
1 tsp vanilla
1 dl amond flour
1 dl rice flour
4 tbsp cacao powder
3 tbsp almond milk
0,5 tsp baking powder
pinch of salt
4 tbsp cacao nibs or dark chocolate chips

Mix coconut oil, coconut sugar and vanilla in a bowl. Add the rest of the ingredients and stir until combined. Pour the thick batter into a parchment paper lined baking dish and bake in 175 C for 12-15 minutes. Let cool, and put in the fridge for 1-2 hours (otherwise they crumble easily)


Vegan och glutenfria Chokladbrownies

4 msk kokosolja
1 dl kokossocker
1 tsk vanilj
1 dl mandelmjöl
1 dl rismjöl
4 msk kakaopulver
3 msk mandelmjölk
0,5 tsk bakpulver
nypa salt
4 msk cacao nibs eller mörk choklad chips

Blanda kokosolja, kokossocker och vanilj i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om tills blandat. Häll den något tjocka smeten i en bakplåtspappersklädd ugnsform och grädda i 175 C i 12-15 minuter. Låt svalna ochh ställ i kylskåp för 1-2 h (annars smular de lätt).