Saftiga muffins med smak av söt nektarin och banan. Dessa är glutenfria, då jag använt mig av mandelmjöl och glutenfritt havremjöl (mixa havregryn i en matberedare till mjöl). Men man kunde även använda bovetemjöl istället för havremjöl. 

Moist muffins with flavors of sweet nectarine and banana. These are gluten free, since I used almond flour and gluten-free oat flour (blend oats in a food processor into flour). But you could also use buckwheat flour instead of oat flour.



Nectarine Banana Muffins
5-6 muffins

2 bananas, mashed
4 tbsp coconut oil
1 tsp vanilla
3 tbsp coconut sugar
1 dl almond flour
1 dl oat flour
1,5 tsp baking powder
pinch of salt
1-2 nectarines, chopped

Put the mashed bananas in a bowl and add the coconut oil and vanilla, stir. Add the remaining ingredients and stir until everything is combined. Spoon the batter into muffin cups and bake in 175 C for about 15 minutes.


Nektarin-Bananmuffins
5-6 muffins

2 bananer, mosade
4 msk kokosolja
1 tsk vanilj
3 msk kokossocker
1 dl mandelmjöl
1 dl havremjöl
1,5 tsk bakpulver
nypa salt
1-2 nektariner, hackade

Sätt de mosade bananerna i en skål och tillsätt kokosolja och vanilj, rör om. Tillsätt övriga ingredienser och rör om tills allt kombineras. Skeda upp smeten i muffinsformar och grädda i 175 C i ca 15 minuter.