Wednesday, March 19, 2014

Coconut Blood Orange Chia Pudding

Blodapelsiner är så goda. Jag äter dem som sådana, gärna kylskåpskalla, pressar till juice eller varför inte som här blandar i en chiapudding. Mättande, fräscht och  gott. Detta är mitt bidrag till månadens sötsak hos Söta saker, morgon.

Blood oranges are so good. I eat them as such, preferably refrigerator cold, as juice  and as here in a chia pudding. Hearty, fresh and delicious. This is my contribution to this month's challenge, morning at Söta saker.



Coconut Blood Orange Chia Pudding

2 dl coconut milk
2,5 tbsp chia seeds
1 blood orange, chopped, save some for garnish
vanilla extract

Mix everything together and put in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir after 30-60 minutes, so that the chia seeds don't stick to each other. Top with blood orange pieces and coconut.



Kokos Blodapelsin Chia Pudding

2 dl kokosmjölk
2,5 msk chiafrön
1 blodapelsin, hackade, spara lite till garnering
vaniljextrakt

Blanda ihop allt och ställ i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om efter 30-60 minuter, så att chiafröna inte klibbar ihop. Topp med blodapelsinbitar och kokos.

14 comments:

  1. Blodapelsin är verkligen min favorit citrusfrukt. Så aftiga och söta!

    ReplyDelete
  2. Älskar blodapelsin:) Och chia också;D Gott!

    ReplyDelete
  3. Så vackert och chiapudding det gillas även om jag ofta blandar i quinoa eller liknande! :)

    ReplyDelete
  4. I made it this morning & I am enjoying it just right now, Katarina! It is divine! x

    ReplyDelete
  5. Hello!

    Your blog has caught our attention because of the quality of the recipes. We would be delighted if you would join us at http://www.mytaste,com/ so that we could link to it.

    myTaste.com is a search engine that compiles the best American cooking sites and blogs from the Internet. Several hundred blogs are already enrolled here and are taking benefit from the traffic we are sending to their sites.

    To join myTaste, just go to http://www.mytaste.com/add-your-food-blog

    Best regards,
    Elin
    MyTaste.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Elin! Thanks, I'm really glad to hear that, I will take a look at the site.

      Delete
  6. Vi har testat en del med de där fröna nu, och både blodapelsin och blodgrape blev riktigt gott att smaksätta med. Men kokosmjölk återstår att blanda med, det gör vi till nästa vecka för då ska kokosmjölk användas även till annat:)
    Kram kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kul, för det tror jag ni kommer gilla! Kram!

      Delete