Saturday, December 28, 2013

Puff Pastry filled with Soy and Cream Cheese

Nu när man inte vill ha julmat längre och kanske börjar fundera på nyårsmaten, kan dessa vara ett gott tilltugg till champagnen, smördegsknyten fyllda med soja och färskost.

Now, when you do not want to have Christmas food anymore and you might be thinking about New Year's food, these can be a good accompaniment to champagne, puff pastry filled with soy and cream cheese.


Puff Pastry filled with Soy and Cream Cheese

puff pastry sheets

filling
textured soy protein
cream cheese, herbs
salt
pepper

Put soy in a bowl and pour hot water over. Let sit for 10 minutes. Add the cream cheese and season to taste. Put a dollop of filling onto the puff pastry sheets and seal using a fork. Bake in 200 C for 20 minutes.


Smördegsknyten med soja och färskost

smördegsark

fyllning
sojakross
färskost, örter
salt
peppar

Sätt soja i en skål och häll hett vatten över. Låt stå i 10 minuter. Tillsätt färskost, och krydda efter smak. Lägg en klick fyllning på smördegsarken och förslut med hjälp av en gaffel. Grädda i 200 C i 20 minuter.

8 comments: