Hittade receptet till dessa bröd hos Maria. Mycket goda och de håller sig mjuka till följande dag. 

I found the recipe for these breads at Maria's blog. Very good and they stay soft until the following day.



Glutenfria och LCHF bröd

3 ägg
1,5 dl kvarg
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl mandelmjöl
3 msk linfrön
2 msk chiafrön
1 tsk bakpulver
1 msk psyllium
1 nypa salt

Värm ugnen till 180° C. Vispa äggen och kvargen i en bunke och blanda sedan i de resterande ingredienser. Låt stå 5 minuter. Forma till runda bröd och grädda i ugnen i ca 20 minuter.


Gluten-Free and LCHF Buns

3 eggs
1,5 dl quark
0,5 dl coconut flour
0,5 dl almond flour
3 tbsp flaxseeds
2 tbsp chia seeds
1 tsp baking powder
1 tbsp of psyllium
1 pinch of salt

Preheat oven to 180 ° C. Whisk the eggs and quark in a bowl and then mix in the remaining ingredients. Let stand for 5 minutes. Shape into buns and bake in the oven for about 20 minutes.