Plättar gjorda på kokosmjöl är matigare och mättar bra. Man behöver inte en stor mängd av mjölet för den suger åt sig vätska som en svamp :) De här blev mycket goda. Jag serverade dem med en blandning av kvarg och blåbär.

Pancakes made ​​with coconut flour is more filling and keeps you satisfied longer. You do not need a large amount of the flour in the batter. These are very good. I served them with a mixture of quark and blueberries.



Coconut Flour Pancake

4 eggs
0,5 dl coconut flour
0,5 tsp cinnamon
1 tbsp agave
0,5 dl quark

coconut oil for frying

Mix ingredients until smooth and let them sit for five minutes so the coconut flour can absorb the liquids. Heat a skillet with coconut oil. Fry the pancakes until golden brown, 1-2 minutes on each side. Repeat with the remaining batter.


Kokosmjölplättar

4 ägg
0,5 dl kokosmjöl
0,5 tsk kanel
1 msk agave
0,5 dl kvarg

kokosolja till stekning

Blanda ingredienserna till en smidig massa och låt stå fem minute. Hetta upp en stekpanna med kokosolja. Stek pannkakorna tills de är gyllenbruna, 1-2 minuter på varje sida. Upprepa med resterande smet.