Enkel och smakrik sås får man på tomater, mascarpone och kryddor. Vill man ha i lite hetta, kan man bra blanda i chili i såsen. 

Simple and tasty sauce you get from tomatoes, mascarpone and spices. If you want a little heat, use chili in the sauce.
 

Tomato Mascarpone Sauce

2 tbsp olive oil
1 onion, diced
1 garlic cloves, minced
2 tomatoes, chopped
1 can crushed tomatoes
basil leaves, finely chopped
3 tbsp mascarpone cheese
salt
pepper

Heat the olive oil in a large saucepan over medium heat, add the onions and garlic and saute for a few minutes until soft. Add the tomatoes and crushed tomatoes, reduce heat and simmer for 25 minutes. Remove from heat and stir in the mascarpone, basil, salt and pepper. Serve with pasta and mozzarella cheese.

 

Tomat Mascarponesås

2 msk olivolja
1 lök, tärnad
1 vitlöksklyftor, hackad
2 tomater, hackad
1 burk krossade tomater
färsk basilika, finhackad
3 msk mascarponeost
salt
peppar

Värm olivolja i en kastrull på medelvärme, tillsätt lök och vitlök och fräs i ett par minuter. Tillsätt tomater och krossade tomater, minska värmen och låt sjuda i 25 minuter. Ta bort från värmen och rör i mascarpone, basilika, salt och peppar. Servera med pasta och mozzarella ost.