Ugnsbakade pumpa är verkligen gott och får en söt smak. God att äta som sådan, med en god ost, som feta eller chèvre eller ha som fyllning i tortilla, som vi gjorde.  

Oven baked pumpkin is really good and has a sweet flavor. It's good eaten as it is with a good cheese, like feta or chèvre or use as a filling in tortillas, which we did.


Roasted Pumpkin

pumpkin
oil
salt

Preheat the oven to 200°C.  Slice the pumpkin into crescents and peel them.  Put them on a parchment paper lined baking sheet and drizzle on some olive oil and sprinkle with salt. Roast the slices for 20-30 minutes, turning them midway during baking, until they’re cooked.

 

Rostad Pumpa

pumpa
olja
salt

Värm ugnen till 200 ° C. Skär pumpan in halvmånar och skala bitarna. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd bakplåt och häll på lite olivolja och strö över salt. Rosta skivorna i 20-30 minuter, vänd dem halvvägs under gräddningen, tills de mjuka.