För några veckor sedan hittade jag Geisha dark i en godisaffär i Singapore! Jag säger inte nej till nyheter :) För den som inte känner till chokladen är det en choklad med mjuk hasselnötsfyllning. Och denna nyhet med mörk choklad i stället för ljus var mycket god. Med en del av chokladen bakade jag muffins.

A few weeks ago I found Geisha dark in a candy store in Singapore! I do not say no to new chocolates :) For those who do not know this chocolate, it's a chocolate with soft hazelnut filling. And this new one with dark chocolate instead of milk was very good. With some of the chocolate I baked muffins.



Geisha Dark Muffins

2 dl strösocker
125 g smör
2 ägg
4,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
en nypa salt
1,5 dl kaffe
geisha dark

Sätt ugnen på 220°C. Vispa socker och smör fluffigt. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Blanda i vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver, salt och kaffe. Hacka geisha i  mindre bitar och blanda i smeten. Fyll muffinsformar med smeten. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.


Geisha Dark Muffins

2 dl granulated sugar
125 g butter
2 eggs
4,5 dl flour
2 tsp vanilla sugar
2 tsp baking powder
a pinch of salt
1,5 dl coffee
geisha dark

Preheat the oven to 220 ° C. Beat sugar and butter until fluffy. Add eggs one at a time with stirring. Mix in the flour, vanilla sugar, baking powder, salt and coffee. Chop the geisha into smaller pieces and mix into the batter. Fill muffin cups with batter. Bake in middle of oven about 15 minutes.