Saturday, August 18, 2012

Baked Tomato

Ugnsbakade, fyllda tomater är ett gott tillägg till maten. Och man kan fylla dem med sina favorit ingredienser. Denna gång blev det pesto och parmesan.

Baked, stuffed tomatoes are a good addition to the main meal. And you can fill them with your favorite ingredients. This time I used pesto and parmesan.


Ugnsbakade tomater

tomat
pesto
parmesan, riven
peppar

Skär toppen av tomaterna och gröp ur innehållet. Fyll tomaterna med pesto och parmesan. Strö på peppar. Baka i 200 grader ca 15 minuter.

 

Baked Tomatoes

tomato
pesto
parmesan, grated
pepper

Cut the top of the tomatoes and scoop out the contents. Fill the tomatoes with pesto and parmesan. Sprinkle with pepper. Bake at 200 degrees about 15 minutes.

20 comments:

  1. Ja detta gör vi ofta hemma hos oss fast med annorlunda fyllning, gott!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, man kan variera fyllningen efter smak :)

      Delete
  2. Delicious! I love baked cheese and you have me drooling here. And with pesto filling, it only gets better.

    ReplyDelete
  3. Tack för titten!
    Du gör så mycket gott och tar så fina bilder, :)
    Trevlig helg!

    ReplyDelete
  4. Låter mycket gott, å så enkelt att göra lite extra till en middag, ser ju väldigt trevligt ut
    Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack och ja det är väldigt enkelt att laga! Kram

      Delete
  5. Hjälp, det kan nog inte bli varken enklare eller godare än så.

    ReplyDelete
  6. Ja, kan vara något för mig. Gillar tomater som det händer något med.

    Kram Malin

    ReplyDelete