Idag firar vi mamma! Denna kaka går under namnet Bruna kakan i vår familj. Mamma har fått receptet av en väninna och det har använts flitigt sedan dess. Kakan blir kladdig och segknaprig i kanterna, som en typ av kladdkaka. Stor kram till dig mamma idag, hoppas du får en fin dag! Saknar dig!

Today we celebrate MomThis cake is called brown cake in our family. Mom got the recipe from a friend and it has been widely used ever since. The cake is sticky and the edges are crispyas a type of sticky cakeBig hug to you mom today, hope you have a nice day! Miss you!

 
Bruna Kakan

100 g smör
2,5 dl socker
2 ägg
1,5 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

Blanda ihop det rumsvarma smöret med socker. Tillsätt äggen, blanda. Rör till sist i resterande ingredienser. Fyll en bakplåtspappersklädd form med smeten och  grädda i 175 grader ca 22-25 minuter. Servera med glass / färska frukter / kolasås.


Brown Cake

100g butter
2,5 dl sugar
2 eggs
1,5 dl flour
0,5 tsp baking powder
4 tbsp cocoa
2 tsp vanilla

Mix together the room-temperature butter with sugar. Add the eggs, mix. Stir in the remaining ingredients. Fill a baking sheet lined mold with batter and bake at 175 degrees about 22-25 minutes. Serve with ice cream / fresh fruits / caramel sauce.