Idag har det snöat hela dagen och marken är nu helt snötäckt, så vackert! Här kommer receptet på de vegetariska bullarna vi åt på nyåret. De blev väldigt goda, och något jag kommer laga snart igen! 

Today it's been snowing all day, and the ground is covered with snow. So beautiful! Here is the recipe for the vegetarian balls that we ate on New Year's Eve. They were really tasty, and I will make them soon again!


Morot-Zucchinibullor

1 morot
1 lök
1 vitlöksklyfta
0,5 liten zucchini
1 msk olivolja
1 burk kikärter
1 tsk spiskummin
0,5 tsk salt
3 msk ströbröd
1 ägg
ströbröd på ytan
olja till stekning

Skala och riv morot, lök och vitlöksklyfta fint. Riv zucchini och pressa ur vätskan. Stek morot, zucchini, lök och vitlök kort i en kastrull med olja. Mixa sedan alla ingredienser i en blender. Forma till bollar och rulla dem i ströbröd. Stek dem i stekpanna med olja.

 

Carrot-Zucchini Balls

1 carrot
1 onion
1 clove garlic
0.5 small zucchini
1 tbsp olive oil
1 can of chickpeas
1 tsp cumin
0.5 tsp salt
3 tbsp bread crumbs
1 egg
breadcrumbs on the surface
oil for frying

Peel and grate the carrot, onion and garlic clove finely. Grate zucchini and squeeze out liquid. Fry the carrot, zucchini, onion and garlic briefly in a pan with oil. Mix all the ingredients in a blender. Shape into balls and roll them in bread crumbs. Fry them in a pan with oil.