Brownies med toffeebitar
200 g mörk choklad
200 g smör
4 ägg
2 dl socker
2½ dl vetemjöl
1 krm salt
100 g toffee/kola
Smält smöret i en kastrull.
Blanda i den mörka chokladen låt den smälta i smöret. Rör till en jämn smet.
Vispa ägg och socker lätt. Rör ner chokladsmeten i ägg-sockersmeten. Blanda
sedan mjöl och salt och rör ner i smeten och blanda till en jämn massa. Blanda
i toffee. Häll smeten i en form med löstagbar kant (ca 22 cm i diameter). Grädda
i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 12-17 minuter. Låt svalna och ställ i
kylen. För att lyxa till det lite, ät med glass och chokladsås.
Brownies with Butterscotch
morsels
200 g dark chocolate
200 g butter
4 egg
2 dl sugar
2½ dl flour
pinch of salt
100 g butterscotch morsels
Melt the butter in a saucepan. Mix in the dark chocolate and let it melt in
the butter. Stir until smooth. Beat eggs and sugar lightly. Stir chocolate
mixture into egg-sugar mixture. Then mix flour and salt and stir into the
batter and mix it until smooth. Add the morsels. Pour batter into a pan with
removable edge (about 22 cm in diameter). Bake in lower part of oven at 200
degrees for about 12-17 minutes. Let cool and place in the fridge. To make it extra luxury, eat with ice cream and chocolate sauce.
10 Comments
Passar mig perfekt, skulle gärna smaka en bit. :-)
ReplyDeleteGottis! Kan det bli godare än brownies? Ja, tydligen :)
ReplyDeleteThese look totally moreish and scrumptious! Have a lovely weekend!
ReplyDeleteSå tokgott :-)
ReplyDeleteThese really look wonderful. I know my family will love these. I hope you have a wonderful evening. Blessings...Mary
ReplyDeleteErika: Ja, den blev väldigt god :)
ReplyDeleteCecilia: Tack :)
Maria: Thanks! A lovely weekend to you too!
Cupcakesfluffan: Tack!
Mary: Thanks!
Gah! Jag blir galen vad gott det ser ut!
ReplyDeleteKim: Tack :)
ReplyDeleteMums, så gott! Det vattnas i munnen på en!
ReplyDeletechokladfreaks: :)
ReplyDelete