Wednesday, June 8, 2011

Puff Pastry Quiche

 

Puff Pastry Quiche

ready rolled puff pastry
pesto
tomatoes
zucchini
feta cheese
pine nuts, roasted
salt, pepper
aspargus (optional)

Heat the oven to 200C. Unroll the pastry onto a baking sheet and score a border 1 cm from the edge.  Spread the pesto inside the border, place the tomatoes and zucchini on the pastry, then sprinkle the feta cheese and roasted pine nuts on top. Season. Bake for 10-15 minutes.


Smördegspaj

färdig rullad smördeg
pesto
tomater
zucchini
fetaost
pinjenötter, rostade
salt, peppar
ev. sparris

Värm ugnen till 200C. Rulla ut degen på en plåt och skär en gräns 1 cm från kanten, var lätt på handen, du skall inte skära genom degen. Bred ut pesto inuti gränsen, placera tomater och zucchini på degen, strö ovanpå fetaosten och rostade pinjenötter. Salta och peppra. Grädda i 10-15 minuter.

6 comments:

  1. What a wonderful twist on quiche. I really love all of your yummy toppings!

    ReplyDelete
  2. That quiche looks delicious! A lovely version.

    Cheers,

    Rosa

    ReplyDelete
  3. Cupcakesfluffan: Tack!

    Rosa: Thanks!

    Karin: :)

    ReplyDelete