Sunday, May 29, 2011

Stuffed Tomato


Fylld tomat

Skölj tomaterna och skär av toppen på dem. Gröp ur tomaten och använd det i fyllningen.

Fyllning

couscous
tomat
lök
kikärter
fetaost /getost / brie
kryddor enligt smak

Tillred couscousen enligt förpackningens anvisningar. Blanda i tomat, lök, kikärter, ost och krydda enligt smak. Fyll tomaterna med fyllningen. Överst kan man riva ost om man vill. På med locken och in i ugnen i 225 grader ca 15-20 minuter.  


Stuffed Tomato

Rinse tomatoes and cut the top off them. Scoop out the tomato and use it in the filling. 

Filling

couscous
tomato
onion
chickpea
feta cheese / goat cheese / brie
season to taste

Prepare the couscous according to package directions. Mix in tomatoes, onions, chickpeas, cheese and season to taste. Fill the tomatoes with the filling. Top with grated cheese if you want. On with the vegetable caps and into the oven at 225 degrees for 15-20 minutes.


6 comments:

  1. Låter som en väldigt god fyllning!

    ReplyDelete
  2. Stuffed tomatoes, capsicums and other veggies are always so tasty. I like what you've filled them with as well!

    ReplyDelete
  3. Hyvännäköisiä!:) Kaikki kasvikset on hyviä myös täytettyinä.

    ReplyDelete