Saturday, April 23, 2011

Påskbakelse / Easter Cake


Fylld Muffins till Påsk

110 g smör
130 g socker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
200 g mjöl
1,5 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
60 ml mjölk

Fyllning
banan
jordgubbar
mascarpone

Dekoration
sugarpaste
choklad

Vispa socker och smör. Blanda i ägget. Blanda i de torra ingredienserna och mjölken. Fördela smeten i muffinsplåt. Grädda i 175 grader i 15-20 minuter. Dela muffins och fyll dem med de mosade frukterna och mascarpone. Dekorera med sugarpaste och choklad.


Filled Muffin for Easter

110 g butter
130 g sugar
2 egg
1 tsp vanilla sugar
200 g flour
1,5 tsp baking powder
1/4 tsp salt
60 ml milk

Filling
banana
strawberries
mascarpone

Decoration
sugar paste
chocolate

Beat sugar and butter. Mix in the egg. Mix in the dry ingredients and milk. Spread the batter into a muffin pan. Bake at 175 degrees for 15-20 minutes. Divide the muffin and fill with mashed fruit and mascarpone. Decorate with sugar paste and chocolate.

2 comments: