Sunday, April 3, 2011

Omelett / Omelet


Ostomelett
2 portioner

4 ägg
1 msk mjölk
100 g riven ost
salt
peppar
ev. örter

Rör ihop ägg, mjölk och kryddor. Blanda i 2/3 av osten. Smält olja i en stekpanna och häll i äggsmeten. Stek på svag värme några minuter och vänd sedan på omeletten. När den är klar, vik den dubbelt och lägg den på en tallrik, strö på resterande ost. Servera med bröd och sallad.


Cheese Omelet
2 portions

4 egg
1 tbsp milk
100 g grated cheese
salt
pepper
herbs, optional

Stir together eggs, milk and spices. Mix in 2/3 of the cheese. Melt oil in a skillet and pour in egg mixture. Fry over low heat a few minutes and then turn the omelet. When done, fold it twice and put it on a plate, sprinkle with remaining cheese. Serve with bread and salad.

3 comments:

  1. Vi omelettade till lunch igår, perfekt när det ska gå snabbt och vara mättande.

    ReplyDelete
  2. Stämmer! Och man kan smaksätta omelett med nästan vad som helst :)

    ReplyDelete
  3. We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our entire community will be thankful to you.


    Here is my web page: payday loans no credit check

    ReplyDelete