Tuesday, April 19, 2011

Fylld paprika / Stuffed Bell Pepper


Fylld paprika

Skölj paprika och skär av toppen på dem.  Ta bort det vita och frönen i paprikan.

Fyllning

couscous
tomat
lök
kikärter
fetaost /getost
kryddor enligt smak

Tillred couscousen enligt förpackningens anvisningar. Blanda i tomat, lök, kikärter, ost och krydda enligt smak. Fyll paprika med fyllningen. Överst kan man riva ost om man vill. På med grönsakslocken och in i ugnen, 200 grader, för 30 minuter.  


Stuffed Bell Pepper

Rinse peppers and cut the top off them. Remove the white and the seeds from the peppers.

Filling

couscous
tomato
onion
chickpea
feta cheese / goat cheese
season to taste

Prepare the couscous according to package directions. Mix in tomatoes, onions, chickpeas, cheese and season to taste. Fill the peppers with the filling. Top with grated cheese if you want. On with the vegetable caps and into the oven, 220 degrees, for 30 minutes.

3 comments:

  1. Barndomsminne för Anki, helt klart. Fast inte med fetaost i, utan köttfärsfyllning istället.

    ReplyDelete
  2. Ihana resepti! Juusto teki taytteesta varmasti herkullista :)

    ReplyDelete
  3. Mårtenssons kök: Fina minnen :)

    Maria: Kiitos, juusto kruunaa kaiken :)

    ReplyDelete