Muffins med Lindts choklad

100 g smör

1 dl mjölk

2 st ägg

1,5 dl strösocker

2,5 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

2 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

2 msk potatismjöl

Lindts chokladkula

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smör och tillsätt mjölk, låt det bli varmt, men det får inte koka.
Vispa ägg och socker pösigt.
 Blanda alla torra ingredienser och rör försiktigt ner i äggsmeten växelvis med smör-mjölk blandningen.
 Fyll formarna till 3/4 med smet.
 Tryck ner en chokladkula i varje muffins.
 Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter.
 Låt svalna.

Muffins with Lindts Chocolate

100 g butter

1 dl milk

2 egg

1,5 dl sugar

2,5 dl flour

1 tsp baking powder

2 tbsp cocoa

1 tsp vanilla sugar

2 tbsp potato starch

Lindts chocolate balls

Preheat oven to 200 degrees. Melt butter and add milk, let it become warm, but it must not boil. Beat eggs and sugar until fluffy. Mix all dry ingredients and stir gently into the egg mixture alternately with butter-milk mixture. Fill cups 3/4 full with batter. Press down a chocolate ball in each muffin. Bake in oven for 10-12 minutes.
 Let cool.