Avokado-pestorisotto
4 portioner

1 lök
1 paprika
1 msk olivolja
2,5 dl risottoris
5-7 dl vatten
1 buljongtärning
2 avokado
1 dl pesto
parmesanost
svartpeppar

Skala och hacka löken. Skölj och tärna paprikan. Fräs löken i lite olivolja. Rör ner paprika och riset. Fräs tills riset blir glansigt. Rör ner buljongtärningen och häll i lite vatten i taget och rör om, tillsätt vatten tills riset är genomkokt. Tar ca 30 min.
Skala och tärna avokadon. Krydda risotton med pesto och svartpeppar. Slutligen, tillsätt riven parmesanost och avokadotärningarna och rör om försiktigt. Garnera med parmesanost. Ät genast.

Avocado-Pesto Risotto
4 portions

1 onion
1 pepper
1 tbsp olive oil
2,5 dl risotto rice
5-7 dl water
1 stock cube
2 avocado
1 dl pesto
parmesan cheese
black pepper

Peel and chop the onion. Wash and dice the pepper. Fry the onion in some olive oil. Stir in pepper and rice. Fry for about 5 minutes. Stir in the stock cube and pour some water little by little, stir, add water until the rice is fully cooked. Takes about 30 minutes.
Peel and dice the avocado. Season the risotto with pesto and black pepper. Finally, add the grated parmesan cheese and avocado cubes and stir gently. Garnish with parmesan cheese. Eat immediately.