Sunday, January 23, 2011

Zucchini can be used to much

Panerad zucchini
zucchini
ägg
mjöl
ströbröd
salt
peppar
paprika....
Skiva zucchinin. Lägg skivorna sida vid sida, strö över salt. När ytan blivit våt, torka av med papper. Ta tre skålar, i en har du mjöl, i den andra ägg och i den tredje ströbröd och kryddor. Doppa zucchiniskivorna först i mjöl, sedan i ägget och till sist i ströbrödet. Lägg en klick smör i pannan och stek på var sida tills gyllenebrun.
Breaded Zucchini

zucchini
egg
flour
bread crumbs
salt
black pepper
paprika....
 
Slice the zucchini. Put them side by side, sprinkle with salt. When the surface is wet, wipe with paper. Take three bowls, one where you have flour, eggs in the second and the third with bread crumbs and spices. Dip the zucchini slices first in flour, then egg and finally in breadcrumbs. Add a knob of butter in the pan and fry on each side until golden brown.



4 comments: