Tuesday, November 23, 2010

God kvällsbit / Evening Snack

Det här är lite som en varm smörgås, men ändå annorlunda. Till fyllningen kan man ta vad man har eller önskar. Idén fick jag från en svensk matblogg. 
This is a bit like a warm sandwich, but still different. For the filling, you can take what you have or want. The idea I got from a Swedish food blog.


Fylld semla

2 semlor
1 ägg
1 dl mjölk eller grädde
riven ost
oregano
basilika
körsbärstomater
pesto

Skär locket av semlorna och gröp ur dem. Blanda ägg, grädde, ost, salt, peppar, oregano och basilika. Häll fyllningen i semlorna. Toppa med körsbärstomater och  lite riven ost. På med locken och slå in dem i folie. Grädda i 200 C ugn ca 30 min. Gott att äta med en grönsallad.


Stuffed Roll

2 rolls
1 egg
1 dl milk or cream
grated cheese
oregano
basil
plum tomatoes
pesto

Cut the top of the buns and make a hole in them. Mix eggs, cream, cheese, salt, pepper, oregano and basil. Pour the filling into buns. Top with cherry tomatoes and some grated cheese. Put the top back and wrap it in foil. Bake in 200 C oven for about 30 minutes. Good to eat with a green salad.

 

No comments:

Post a Comment