Monday, November 8, 2010

Gifflar / Crescents


Ostgifflar
12st
 
50 g margarin
3,5 dl mjöl
2 dl riven ost
2 tsk bakpulver
nypa salt
200 g burk gräddfil

Fyllning
rikligt med riven ost

Blanda smör och de torra ingredienserna. Rör ner gräddfil. Dela degen i två delar och kavla ut till cirklar. Skär degen i sex trianglar och fyll den bredare ändan med ost. Rulla ihop mot mitten till gifflar. Grädda i 225 grader i ca 12 min.


Cheese Crescents
12 pieces
 
50 g margarine
3,5 dl flour
2 dl grated cheese
2 tsp baking powder
pich of salt
200g sour cream

Filling
lots of grated cheese

Mix the butter and the dry ingredients. Stir in sour cream. Divide the dough into two and roll out to circles. Cut dough into 6 triangles and fill the wider end with cheese. Roll to form crescents. Bake at 225 degrees for about 12 min.

No comments:

Post a Comment