Enkelt och gott! Det behöver inte vara komplicerat. Jag gillar enkel mat och med goda kryddor har du snabbt en fräsch måltid. 

Simple and delicious! It doesn't have to be complicated. I like simple food and with good spices you can quickly have a fresh meal.


Roasted Zucchini & Onion with Feta Cheese


2 zucchinis

2 red onions

oil

basil & garlic spice

feta cheese, to taste


Preheat the oven to 175 C. Cut the zucchinis and onions into bite-size pieces. Put them on a baking sheet lined with parchment paper. Drizzle on some oil and season to taste. Toss well, and then spread the vegetables into one layer. Roast until they are tender and have picked up some color, about 20 minutes. Remove from the oven, stir, and then crumble the feta cheese over the vegetables. Serve. 



Rostad Zucchini och Lök med Fetaost


2 zucchinin

2 röda lökar

olja

basilika- och vitlökskrydda

fetaost, efter smak


Värm ugnen till 175 °C. Skär zucchinin och löken i munsbitar. Lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Ringla över lite olja och krydda efter smak. Blanda väl och fördela sedan grönsakerna i ett lager. Rosta tills de är mjuka och har fått lite färg, cirka 20 minuter. Ta ut ur ugnen, rör om och smula sedan fetaosten över grönsakerna. Servera.