Senast jag gjorde raw bollar använde jag hälften dadlar och hälften tranbär. Denna gång tog jag lite fler dadlar och då blir bollarna en aning sötare. Ett enkelt snack som är trevligt att ha färdiga i kylen. Ha en fin dag!

Last time I made raw balls I used half dates and half cranberries. This time I used a little more dates and the balls are a little sweeter. A simple snack that is nice to have ready in the fridge. Have a nice day!


Kokos-Tranbärsbollar

8 st


90 g havregryn

70 g torkad kokos

2 msk agavesirap

75 g urkärnade dadlar, blötlagda i varmt vatten

25 g torkade tranbär, blötlagda i varmt vatten


Mixa havregryn, kokos, agavesirap, dadlar och tranbär i en matberedare tills slätt Forma degen till 8 bollar. Förvara i en lufttät burk i kylen i upp till 2 veckor.



Coconut Cranberry Balls

8 pcs


90 g oats

70 g desiccated coconut

2 tbsp agave syrup

75 g pitted dates, soaked in warm water

25 g dried cranberries, soaked in warm water


Blend oats, coconut, agave syrup, dates and cranberries in a food processor until smooth. Shape the dough into 8 balls. Store in an airtight container in the refrigerator for up to 2 weeks.