Moist Chocolate Muffins With Flaky Salt
6 pcs
60 g butter, soft
90 g light brown sugar
1 egg, room temperature
50 g ricotta, room temperature
0.5 tsp vanilla extract
60 g all purpose flour
20 g cocoa powder
0.5 tsp baking powder
flaky salt
Preheat the oven to 175 C. Mix the butter and sugar. Add the egg, creme fraiche and vanilla. Add the dry ingredients and stir until smooth. Pour the batter into a silicone muffin cups. Top with salt. Bake the muffins in the oven for 15-20 minutes. Remove from the oven and leave to cool.
Chokladmuffins med Flingsalt
6 st
60 g smör, mjukt
90 g ljust farinsocker
1 ägg, rumstempererat
50 g ricotta, rumstempererat
0,5 tsk vaniljextrakt
60 g vetemjöl
20 g kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
flingsalt
Värm ugnen till 175 °C. Blanda smör och socker. Tillsätt ägg, ricotta och vanilj. Tillsätt de torra ingredienserna och rör tills smeten är slät. Häll smeten i silikonmuffinsformar. Toppa med salt. Grädda muffinsen i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
0 Comments