En enkel maträtt som kom till när jag hade överblivet ris, grönsaker i frysen och grädde som behövde användas. Våga testa er fram med mat som blivit över, det brukar bli gott :)
A simple dish that came about when I had leftover rice, vegetables in the freezer, and cream that needed to be used. Dare to experiment with leftover food, it usually turns out delicious :).
Ris Grönsakslåda
3 dl kokt ris
2 dl blandade grönsaker, jag använde frysta
150 g vegetariska grillbitar
salt
svartpeppar
vitlökspulver
paprika
örter
grädde
riven ost
Blanda ris, grönsaker, grillbitar och krydda efter smak. Lägg allt i en ugnsform och häll på lite grädde och toppa med riven ost. Grädda i 200 C i ca 20 minuter.
Rice Vegetable Casserole
3 dl cooked rice
2 dl mixed vegetables, I used frozen
150 g vegetarian grill pieces
salt
black pepper
garlic powder
paprika
herbs
cream
grated cheese
Mix rice, vegetables, grill pieces and seasoning to taste. Put everything in a baking dish and pour on a little cream and top with grated cheese. Bake at 200 C for about 20 minutes.
0 Comments