Tiramisu Baileys Cookies
8 pcs
55 g butter, soft
1 dl light brown sugar
1 small egg
1 dl flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
1 tsp instant espresso powder
one pinch of salt
1 tsp Tiramisu Baileys
Baileys sugar:
0.5 dl light brown sugar
1 tsp Tiramisu Baileys
Preheat oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. To prepare Tiramisu Baileys sugar: in a bowl mix Baileys with sugar. Set aside.
Stir together butter and sugar. Add the egg and stir well. Add flour, cocoa powder, baking powder, espresso powder, salt and Baileys.
Scoop out tablespoon sized portions of dough, roll into a ball, roll in the Baileys sugar and place them on the baking sheet. Bake the cookies for 10-12 minutes. Tops will be cracked and cookies will be puffy. Let cool.
Tiramisu Baileys Cookies
8 st
55 g smör, mjukt
1 dl ljust farinsocker
1 litet ägg
1 dl mjöl
0,5 dl kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
1 tsk instant espressopulver
en nypa salt
1 tsk Tiramisu Baileys
Baileys socker:
0,5 dl ljust farinsocker
1 tsk Tiramisu Baileys
Värm ugnen till 175 C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Börja med att blanda Baileys med socker i en skål. Ställ åt sidan.
Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt mjöl, kakaopulver, bakpulver, espressopulver, salt och Baileys. Ta matskedstora delar av degen, rulla till en boll, rulla i Baileys-sockret och lägg dem på plåten. Grädda kexen i 10-12 minuter. Toppen kommer att vara sprucken och kexen blir pösiga. Låt svalna.
0 Comments