Jag har experimenterat med smaker igen :) Det är roligt att testa olika smaker och nu har jag en flaska med Baileys hemma med smak av tiramisu, så då bakade jag dessa kex. För att ge kexen en djupare smak av tiramisu tillsatte jag espressopulver och kakaon ger dem en intensiv chokladsmak. Gott och vill man inte använda alkohol i dem kan man utesluta den och använda kaffe eller mjölk istället. Ha en fin dag vänner!

I've been experimenting with flavors again :) It's fun to try different flavors and now I have a bottle of Baileys at home flavored with tiramisu, so I baked these cookies. To give the cookies a deeper taste of tiramisu, I added instant espresso powder and the cocoa gives them an intense chocolate taste. Delicious and if you don't want to use alcohol in them, you can exclude it and use coffee or milk instead. Have a nice day friends!


Tiramisu Baileys Cookies

8 pcs


55 g butter, soft

1 dl light brown sugar

1 small egg

1 dl flour

0.5 dl cocoa powder

3/4 tsp baking powder

1 tsp instant espresso powder

one pinch of salt

1 tsp Tiramisu Baileys


Baileys sugar:

0.5 dl light brown sugar

1  tsp Tiramisu Baileys


Preheat oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. To prepare Tiramisu Baileys sugar: in a bowl mix Baileys with sugar. Set aside.

Stir together butter and sugar. Add the egg and stir well.  Add flour, cocoa powder, baking powder, espresso powder, salt and Baileys. 

Scoop out tablespoon sized portions of dough, roll into a ball, roll in the Baileys sugar and place them on the baking sheet. Bake the cookies for 10-12 minutes. Tops will be cracked and cookies will be puffy. Let cool. 



Tiramisu Baileys Cookies

8 st


55 g smör, mjukt

1 dl ljust farinsocker

1 litet ägg

1 dl mjöl

0,5 dl kakaopulver

3/4 tsk bakpulver

1 tsk instant espressopulver

en nypa salt

1 tsk Tiramisu Baileys


Baileys socker:

0,5 dl ljust farinsocker

1 tsk Tiramisu Baileys


Värm ugnen till 175 C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Börja med att blanda Baileys med socker i en skål. Ställ åt sidan.

Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt mjöl, kakaopulver, bakpulver, espressopulver, salt och Baileys. Ta matskedstora delar av degen, rulla till en boll, rulla i Baileys-sockret och lägg dem på plåten. Grädda kexen i 10-12 minuter. Toppen kommer att vara sprucken och kexen blir pösiga. Låt svalna.