Havrekex fyllda med Sylt
4 dl havregryn
0,5 dl agavesirap
0,5 dl jordnötssmör
1 dl mandelmjölk (eller vatten)
1/4 tsk vaniljextrakt
en nypa salt
sylt
Värm ugnen till 175 C grader. Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Låt stå i 5 minuter. Forma smeten till bollar och gör en grop i varje. Grädda kexen i ca 12-15 minuter. Låt svalna. Fyll kexen med kolasås och ställ i kylen. Smält chokladen och toppa sedan varje kex med den smälta chokladen.
Oat Cookies filled with Jam
4 dl oatmeal
0.5 dl agave syrup
0.5 dl peanut butter
1 dl almond milk (or water)
1/4 tsp vanilla extract
a pinch of salt
jam
Heat the oven to 175 C degrees. Mix all the ingredients together in a bowl. Leave for 5 minutes. Shape the batter into balls and make a well in each. Bake the cookies for about 12-15 minutes. Let cool. Fill the cookies with caramel sauce and put in the fridge. Melt the chocolate and then top each cookie with the melted chocolate.
2 Comments
Mums, mums!
ReplyDeleteTack :)
Delete