Muffins med Blåbär & Granatäppelkärnor
8 st
100 g smör, mjukt
2 dl strösocker
2 ägg
1 dl grekisk yoghurt
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk kardemumma
1 dl blåbär
0,5 dl granatäppelkärnor
Värm ugnen till 200ºC. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Rör ner yoghurt. Tillsätt mjöl, bakpulver och kardemumma och till sist rör ner blåbär och granatäppelkärnor. Fördela smeten i muffinsformar. Fyll dem inte till mer än 2/3.Grädda i ugnen i ca. 15-20 minuter.
Muffins with Blueberries & pomegranate Seeds
8 pcs
100 g butter, soft
2 dl caster sugar
2 eggs
1 dl Greek yogurt
3 dl wheat flour
1.5 tsp baking powder
1.5 tsp cardamom
1 dl blueberries
0.5 dl pomegranate seeds
Heat the oven to 200ºC. Stir butter and sugar until fluffy. Add one egg at a time. Stir in yogurt. Add flour, baking powder and cardamom, and lastly stir in blueberries and pomegranate seeds. Divide the batter into muffin cups. Do not fill them more than 2/3. Bake in the oven for approx. 15-20 minutes.
2 Comments
Mmmmmums!
ReplyDeleteTack Erika!
Delete