Almond Butter Granola
25 g unfed sourdough
2 tbsp coconut oil, melted
2 tbsp maple syrup
2 tbsp almond butter
2,5 dl oats
1 dl almonds
1 dl seeds
1 tsp cinnamon
flaky salt to taste
Heat the oven to 160 C. In a bowl add all the ingredients and mix well. Line a baking tray with baking paper and evenly spread the granola across the tray. Roast in the oven for about 25 minutes until golden brown. Remove from the oven and allow to cool.
Mandelsmör Granola
25 g omatad surdeg
2 msk kokosolja, smält
2 msk lönnsirap
2 msk mandelsmör
2,5 dl havregryn
1 dl mandel
1 dl frön
1 tsk kanel
flingsalt efter smak
Värm ugnen till 160 C. Tillsätt alla ingredienserna i en skål och blanda väl. Klä en plåt med bakplåtspapper och fördela granolan jämnt över plåten. Rosta i ugnen i ca 25 minuter tills gyllenbrunt. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
0 Comments