Coffee Cake
60 g softened butter
3/4 dl sugar
1 egg
1 1/4 dl plain flour
0.5 tsp baking powder
2 tsp instant espresso powder
one pinch of salt
0.5 dl (protein) coffee drink
Heat oven to 175 C. Grease and line a baking tin. Stir the butter and sugar until fluffy. Add the egg and stir well. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Pour the batter into a greased and floured small loaf tin. Bake for about 30 minutes. Allow to cool.
Kaffekaka
60 g mjukt smör
3/4 dl socker
1 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
2 tsk snabb-espressopulver
en nypa salt
0,5 dl (protein) kaffedryck
Värm ugnen till 175 C. Smörj och klä en bakform. Rör smör och socker fluffigt. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör tills det är slätt. Häll smeten i en smord och mjölad liten brödform. Grädda i ca 30 minuter. Låt svalna.
0 Comments