Chokladmuffins med Dulce de Leche
4 st
65 g smör, mjukt
1 dl kokossocker
1 ägg
1 dl naturell kvarg
1 1/4 dl vetemjöl
1.5 msk kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
1/4 tsk bikarbonat
Fyllning:
dulce de leche
Sätt ugnen på 175 C grader. Blanda ihop smör och socker. Blanda i ägg och kvarg. Tillsätt vetemjöl, kakao, bakpulver och bikarbonat. Fördela smeten i muffinsformar. Gör en grop i mitten och fyll den med fyllningen. Grädda mitt i ugnen ca 18 minuter. Låt svalna.
Dulce De Leche filled Chocolate Muffins
4 pcs
65 g butter, soft
1 dl coconut sugar
1 egg
1 dl natural quark
1 1/4 dl wheat flour
1.5 tbsp cocoa powder
3/4 tsp baking powder
1/4 tsp baking soda
Filling:
dulce de leche
Heat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar. Stir in egg and quark. Add wheat flour, cocoa powder, baking powder and bicarbonate. Divide the batter in muffin cups and make a dwell. Fill the dwell with dulce de leche. Bake in the middle of the oven for about 18 minutes. Let cool.
0 Comments