Goda vegetariska biffar gjorda på kikärter och blomkål. Om du aldrig gjort vegetariska biffar är dessa att rekommendera. Jag har dessutom en hel del olika recept på biffar här på bloggen, så testa gärna.  Ha en fin dag!

Good vegetarian patties made from chickpeas and cauliflower. If you have never made vegetarian patties, these are to be recommended. I also have a lot of different recipes for patties here on the blog, so feel free to try. Have a nice day!


Chickpea Cauliflower Patties


3 dl chickpeas

150 g cauliflower

1 red onion

1 small egg

1/4 tsp garlic powder

salt

black pepper

oat flour or psyllium husk, if the batter is loose


Mix all the ingredients in a food processor. Add psyllium if the batter is loose. Shape into patties and dip in Finn crisp crumbs or breadcrumbs. Heat a skillet with oil and fry the patties on both sides until golden brown. 



Kikärts-Blomkålsbiffar


3 dl kikärter

150 g blomkål

1 rödlök

1 litet ägg

1/4 tsk vitlökspulver

salt

svartpeppar

havremjöl eller psylliumskal, om smeten är lös


Blanda alla ingredienser i en matberedare. Tillsätt psyllium om smeten är lös. Forma till biffar och doppa i Finnscrispsmulor eller ströbröd. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna på båda sidor tills de är gyllenbruna.