Lemon Ginger Cakes
60 g g butter, softened
3/4 dl light brown sugar
1 large egg
1 1/4 dl plain flour
3 tbsp almond flour
1 tsp ground ginger
1 tsp baking powder
1.5 tbsp lemon curd
2 stem ginger pieces, chopped
Preheat the oven to 175C.
Stir together the butter and sugar. Add the egg and stir well. Then stir in the flour, almond flour, ginger, baking powder, lemon curd and stem ginger. Spoon the batter into 2 large silicone muffin cups or smaller ones. Bake for 20-25 minutes.
Citron Ingefära Kakor
60 g g smör, mjukt
3/4 dl ljust farinsocker
1 stort ägg
1 1/4 dl vetemjöl
3 msk mandelmjöl
1 tsk mald ingefära
1 tsk bakpulver
1,5 msk lemon curd
2 bitar syltad ingefära, hackad
Värm ugnen till 175C. Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget och rör om väl. Rör sedan ner mjöl, mandelmjöl, ingefära, bakpulver, lemon curd och ingefära. Häll smeten i 2 stora silikonmuffinsformar eller mindre formar. Grädda i 20-25 minuter.
2 Comments
Dessa måste vara jättegoda!
ReplyDeleteTack Erika!
Delete