Coffee Biscuits
8 pcs
40 g (plant based) butter, softened
2.5 tbsp powdered sugar
1 1/4 dl flour
1/4 tsp baking powder
0.5 tbsp ground espresso
0.5 tbsp hot water
1 tsp coffee extract
chocolate coffee beans
Preheat the oven to 175C. Mix coffee in hot water and leave to cool. Stir together butter and powdered sugar. Add flour, baking powder, coffee and coffee extract to a soft dough. Make 8 small balls, flatten them and press a chocolate coffee bean in the middle. Bake for 15 minutes.
Kaffekex
8 st
40 g (växtbaserad)smör, mjukt
2,5 msk florsocker
1 1/4 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
0,5 msk mald espresso
0,5 msk varmt vatten
1 tsk kaffeextrakt
chokladkaffebönor
Värm ugnen till 175C. Blanda kaffe i varmt vatten och låt svalna. Rör ihop smör och florsocker. Tillsätt mjöl, bakpulver, kaffe och kaffeextrakt till en mjuk deg. Gör 8 små bollar, platta till dem och tryck i en chokladkaffeböna i mitten. Grädda i 15 minuter.
0 Comments