Chocolate Peanut Butter Cookies
10 pcs
60 g butter
1 1/4 dl light brown sugar
0.5 egg
0.5 tsp vanilla
1 3/4 dl flour
2 tbsp quick-cooking oats
one pinch of salt
1/4 tsp baking soda
1.5 dl chocolate chips and peanut butter chips
Preheat oven to 175º C. Stir butter and sugar until light and fluffy. Add the egg and vanilla and mix until well-combined. Add flour, oats, salt and baking soda. Mix well and then stir in chocolate chips and peanut butter chips. Roll the dough into balls and place them on a baking sheet lined with parchment paper, leave space between the cookies. Bake for about 10 minutes or until lightly browned.
Choklad Jordnötssmör Cookies
10 st
60 g smör
1 1/4 dl ljust farinsocker
0,5 ägg
0,5 tsk vanilj
1 3/4 dl vetemjöl
2 msk havregryn
en nypa salt
1/4 tsk bikarbonat
1,5 dl choklad- och jordnötssmörchips
Värm ugnen till 175 ° C. Rör om smör och socker tills det är lätt och luftigt. Tillsätt ägg och vanilj och blanda tills det är väl kombinerat. Tillsätt mjöl, havre, salt och bikarbonat. Blanda väl och rör sedan ner choklad- och jordnötssmörchips. Rulla degen till bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper och lämna lite utrymme mellan kakorna. Grädda i ca 10 minuter eller tills de är gyllenbruna.
0 Comments