Tofu Veggie Enchiladas
oil
0.5 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
15 cm zucchini, grated
0.5 bell pepper, diced
200 g tofu, crumbled
100 g tomato sauce
taco spice
salt
black pepper
4 soft tortillas
3 dl tomato sauce
grated cheese
Heat a skillet with oil. Add the onion and garlic and fry for a couple of minutes. Add the zucchini, bell pepper, tofu and tomato sauce. Let simmer until the vegetables are soft. Season with taco spice, salt and pepper.
Put tomato sauce thinly on the bottom of a oven-proof dish. Spread the filling on the tortillas and roll them up. Put the tortillas tightly next to each other in the oven-proof dish. Pour sauce over them and sprinkle with grated cheese. Bake in the oven for about 20 minutes.
Tofu Grönsaks Enchiladas
olja
0,5 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
15 cm zucchini, riven
0,5 paprika, tärningar
200 g tofu
100 g tomatsås
tacokrydda
salt
svartpeppar
4 mjuka tortillor
3 dl tomatsås
riven ost
Värm en stekpanna med olja. Tillsätt lök och vitlök och stek i några minuter. Tillsätt zucchini, paprika, tofu och tomatsås. Låt sjuda tills grönsakerna är mjuka. Krydda med tacokrydda, salt och svartpeppar.
Häll tomatsås tunt på botten av en ugnssäker form. Fyll tortillorna med fyllningen och rulla ihop dem. Lägg dem tätt intill varandra i ugnsformen. Häll på tomatsås och strö över riven ost. Grädda i ugnen i ca 20 minuter.
0 Comments