Senast jag rensade frysen hittade jag tortilla, tofu och tomatsås och då lagade jag enchiladas. Så otroligt goda och har du inte gräddat tortilla i ugnen så måste du testa. Ha en fin dag!

The last time I cleaned the freezer, I found tortillas, tofu and tomato sauce and then I made enchiladas. So incredibly good and if you have not made tortilla in the oven, you must try it. Have a nice day!


Tofu Veggie Enchiladas


oil

0.5 red onion, chopped

1 garlic clove, chopped

15 cm zucchini, grated

0.5 bell pepper, diced

200 g tofu, crumbled

100 g tomato sauce

taco spice

salt

black pepper


4 soft tortillas

3 dl tomato sauce

grated cheese


Heat a skillet with oil. Add the onion and garlic and fry for a couple of minutes. Add the zucchini, bell pepper, tofu and tomato sauce. Let simmer until the vegetables are soft. Season with taco spice, salt and pepper. 


Put tomato sauce thinly on the bottom of a oven-proof dish. Spread the filling on the tortillas and roll them up. Put the tortillas tightly next to each other in the oven-proof dish. Pour sauce over them and sprinkle with grated cheese. Bake in the oven for about 20 minutes. 



Tofu Grönsaks Enchiladas


olja

0,5 röd lök, hackad

1 vitlöksklyfta, hackad

15 cm zucchini, riven

0,5 paprika, tärningar

200 g tofu

100 g tomatsås

tacokrydda

salt

svartpeppar


4 mjuka tortillor

3 dl tomatsås

riven ost


Värm en stekpanna med olja. Tillsätt lök och vitlök och stek i några minuter. Tillsätt zucchini, paprika, tofu och tomatsås. Låt sjuda tills grönsakerna är mjuka. Krydda med tacokrydda, salt och svartpeppar.


Häll tomatsås tunt på botten av en ugnssäker form. Fyll tortillorna med fyllningen och rulla ihop dem. Lägg dem tätt intill varandra i ugnsformen. Häll på tomatsås och strö över riven ost. Grädda i ugnen i ca 20 minuter.