Chocolate Salted Caramel Cookies
7pcs
60 g salted butter, softened
3/4 dl coconut sugar
0.5 dl granulated sugar
0.5 egg
0.5 tsp vanilla extract
1 1/4 dl all-purpose flour
2.5 tbsp cocoa powder
3/4 tsp baking powder
1/8 tsp salt
1 dl salted caramel geisha (I also added some white chocolate)
Preheat the oven to 175°C. Line a baking tray with parchment paper.
In a bowl, stir together the butter and sugars. Add the egg and vanilla and stir well. Then add the flour, cocoa powder, baking powder and salt. Lastly add the chocolate. Using an ice cream scoop or spoon, divide the mixture into 7 balls. Place them onto the lined baking tray, leaving space between them. Bake for 10-12 minutes until well spread and just set on the surface. The cookies will firm up as they cool. Leave to cool completely.
Choklad Saltkola Cookies
7 st
60 g saltat smör, mjukt
3/4 dl kokossocker
0,5 dl strösocker
0,5 ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1 1/4 dl vetemjöl
2,5 msk kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
1/8 tsk salt
1 dl hackad salted caramel geisha (jag hade lite vitchoklad också)
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker i en skål. Tillsätt ägg och vanilj och rör om ordentligt. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Blanda till sist ner chokladen. Dela smeten i 7 bollar med en glasskopa eller sked. Lägg dem på den klädda bakplåten och lämna utrymme mellan dem. Grädda i 10-12 minuter tills de bara stelnat på ytan. Kakorna stelnar när de svalnar. Låt svalna helt.
2 Comments
Älskar salted caramel. Ha en fin helg!
ReplyDeleteTack vännen och detsamma!
Delete