Caramel Brownies
80 g butter, soft
1 3/4 dl granulated sugar
1 large egg
1 dl all purpose flour
1 dl cocoa powder
1/4 tsp baking powder
one pinch of salt
1 tsp vanilla extract
caramel sauce
Preheat the oven to 175°C. Line a baking tin, 20 cm x 20 cm, with parchment paper. In a bowl stir together butter and sugar. Add the egg and blend well. Stir in flour, cocoa, baking powder, salt and vanilla. Pour half of the batter into the baking tin. Spread a layer of caramel sauce over the batter. Carefully layer the rest of the brownie batter on top of the caramel sauce. Bake for 30-35 minutes. Let cool and put in the fridge before serving.
Kolabrownies
80 g smör, mjukt
1 3/4 dl strösocker
1 stort ägg
1 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
1 tsk vanilj extrakt
kolasås
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakform, 20 cm x 20 cm, med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Rör ner mjöl, kakao, bakpulver, salt och vanilj. Häll hälften av smeten i bakformen. Bred ett lager kolasås över smeten. Lägg försiktigt resten av browniesmeten ovanpå kolasåsen. Grädda i 30-35 minuter. Låt svalna och ställ i kylen innan servering.
1 Comments
Alltså, den ser helt fantastiskt god ut.
ReplyDelete