Det här pajskalet är jättegott. Jag gillar att använda kikärtor och bönor i bakverk och de passar bra att använda i pajskal också. Enkelt, glutenfritt och gott.
This pie crust is delicious. I like to use chickpeas and beans in pastries and they are also good to use in pie crusts as well. Simple, gluten-free and tasty.
Pajskal med Kikärter
3 dl kokta kikärtor
3 msk mandelmjöl
2 msk kokosolja, smält
en nypa salt
Mixa allt i en mixer. Tryck degen i en pajform. Fyll med valfri fyllning. Grädda i 200 C i ca 20 minuter.
Pie Crust with Chickpeas
3 dl boiled chickpeas
3 tbsp almond flour
2 tbsp coconut oil, melted
a pinch of salt
Mix everything in a blender. Press the dough into a pie tin. Fill with your choice of filling. Bake at 200 C for about 20 minutes.
2 Comments
Den ser väldigt god ut!
ReplyDeleteTack så mycket Erika!
Delete