Snart är det första advent och kanske denna kaka kan vara något du vill baka söndagen till ära. Pepparkaka är en smak jag inte kan få nog av och en mjuk kaka med julsmaker slår inte fel. Ha nu en fin dag!

It's soon first Advent and maybe this cake can be something you want to bake the Sunday in honor. Gingerbread is a taste I can not get enough of and a soft cake with Christmas flavors does not go wrong. Have a nice day now!


Pepparkakskaka


50 g smör, mjukt

0,5 d kokossocker

0,5 dl sirap

1 stort ägg

1 dl vetemjöl

3/4 tsk bakpulver

en nypa salt

3/4 tsk kanel

0,5 tsk ingefära

0,5 tsk pomeransskal

1/4 tsk kardemumma

1/4 tsk mald nejlika


Frosting:

20 g färskost

20 g speculoospasta


Blanda smör, socker och sirap fluffigt. Tillsätt ägget och blanda väl.. Blanda sedan i resterande ingredienser.  Häll smeten i en bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C grader i ca 10-15 minuter. Låt svalna. Blanda ingredienser för frostingen och bred på kakan. 



Gingerbread Cake


50 g butter, soft

0.5 d coconut sugar

0.5 dl syrup

1 large egg

1 dl wheat flour

3/4 tsp baking powder

a pinch of salt

3/4 tsp cinnamon

0,5 tsp ginger

0.5 tsp ground bitter orange peel

1/4 tsp cardamom

1/4 tsp ground cloves


Frosting:

20 g cream cheese

20 g speculoos paste


Mix butter, sugar and syrup fluffy. Add egg and stir well. Then mix in the remaining ingredients. Pour the batter into a baking dish lined with parchment paper. Bake at 175 C degrees for about 10-15 minutes. Let cool. Mix the ingredients for the frosting and spread on the cake.