I dessa godbitar smakar man karamell från kokossocker och kolasås. Det söta möter de syrliga lingonen. En mycket bra kombo.

In these goodies you taste caramel from coconut sugar and caramel sauce. The sweet meets the tart lingonberries. A very good combo. 



Kola-Lingonrutor


45 g smör, smält

1 dl kokossocker 

1 stort ägg

1 dl vetemjöl

3/4 tsk bakpulver

0,5 dl kolasås

1 dl lingon


Värm ugnen till 175 C grader. Blanda ihop smör och socker. Blanda i ägget och sedan vetemjöl, bakpulver, kolasås och lingon till en slät smet. Klä en bakform (20 cm x 10 cm) med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i ca 20 minuter.



Caramel Lingonberry Squares


45 g butter, melted

1 dl coconut sugar

1 large eggs

1 dl wheat flour

3/4 tsp baking powder

0.5 dl caramel sauce

1 dl lingonberries


Preheat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar. Mix in the egg and then wheat flour, baking powder, caramel sauce and lingonberries to a smooth batter. Line a baking tin (20 cm x 10 cm) with parchment paper and pour in the batter. Bake for about 20 minutes.