Det här är en god och saftig kaka med smak av pepparkaka. Jag bakade en liten kaka, men man kan mycket väl göra dubbel sats. 

This is a tasty and moist cake with the taste of gingerbread. I baked a small cake, but you can make double batch.


Mjuk Pepparkaka

30 g smör, smält
4 msk kokossocker
1 ägg
1 dl vetemjöl
1,5 tsk pepparkakskrydda
0,5 tsk bakpulver
1 msk mandelmjölk

Blanda smör och socker fluffigt. Tillsätt ägget och blanda. Blanda i de torra ingredienserna och mjölken till en slät massa. Häll blandningen i en liten smord och mjölad bakform och grädda i 175 C i ca 20 minuter.



Soft Gingerbread Cake

30 g butter, melted
4 tbsp coconut sugar
1 egg
1 dl wheat flour
1.5 tsp gingerbread spice
0.5 tsp baking powder
1 tbsp almond milk

Mix the butter and sugar until fluffy. Add the egg and mix. Mix in the dry ingredients and milk to a smooth mixture. Pour the mixture into a small greased and floured baking pan and bake at 175 C for about 20 minutes.