De här muffinsen är så där härligt kladdiga och goda med en överraskning inuti. Överraskningen är en bit av red velvet choklad och chokladen ger en god smak till muffinsen. 

These muffins are sticky and delicious with a surprise inside. The surprise is a piece of red velvet chocolate and the chocolate gives a good taste to the muffins.



Red Velvet Chocolate Muffins 
8 pcs

85 g butter, soft
100 g ricotta
1 1/4 dl sugar
1 large egg
1.5 dl wheat flour
1 tsp baking powder
8 pcs red velvet chocolate

Preheat the oven to 175 C. In a bowl, stir together butter and sugar. Add the ricotta and mix until fluffy. Add the egg and stir well. Then stir in the flour and baking powder. Pour the batter into muffin cups and press a piece of chocolate in each muffins. Bake for about 12 minutes. Let the muffins cool.




Red Velvet Choklad Muffins
8 st

85 g smör, mjukt
100 g ricotta
1 1/4 dl socker
1 stort ägg
1,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
8 bitar red velvet choklad

Värm ugnen till 175 C. I en skål  blanda ihop smör och socker. Tillsätt ricotta och blanda tills fluffigt. Tillsätt ägget och rör om. Rör sedan i mjöl och bakpulver. Häll smeten i muffinsformar och tryck i en chokladbit i varje muffins. Grädda i ca 12 minuter. Låt dem svalna.