Wednesday, July 19, 2017

Espresso Baileys Bundt Cake

Kaffekaka med smak av espresso och Baileys blev mycket gott. Ingen av smakerna tar över, utan man smakar dem båda lite. En saftig och god kaka att bjuda på till kaffet.

A coffee cake with taste of espresso and Baileys was very good. None of the flavors take over, but you taste both a little. A moist and delicious cake to serve with your coffee.



Espresso Baileyskaka

100 g smör, mjukt
1 dl kokossocker
1 stort ägg
1 dl vetemjöl
1 dl mandelmjöl
1 msk espressopulver
1 tsk bakpulver
2 msk Baileys

Vispa smör och socker fluffigt. Tillsätt ägget och vispa lite till. Blanda sedan i mjöl, espresso, bakpulver och baileys. Häll smeten i en smord och mjölad liten kakform (15 cm). Grädda kakan i 175 C i ca 20 minuter. Låt svalna.



Espresso Baileys Bundt Cake

100  butter, soft
1 dl coconut sugar
1 large egg
1 dl wheat flour
1 dl almond flour
1 tbsp espresso powder
1 tsp baking powder
2 tbsp Baileys

Beat the butter and sugar fluffy. Add the egg and whisk slightly. Then mix in flour, espresso, baking powder and baileys. Pour the batter into a greased and floured small cake tin (15 cm). Bake the cake at 175 ° C for about 20 minutes. Let cool.

2 comments: