Kaffekaka med smak av espresso och Baileys blev mycket gott. Ingen av smakerna tar över, utan man smakar dem båda lite. En saftig och god kaka att bjuda på till kaffet.
A coffee cake with taste of espresso and Baileys was very good. None of the flavors take over, but you taste both a little. A moist and delicious cake to serve with your coffee.
Espresso Baileyskaka
100 g smör, mjukt
1 dl kokossocker
1 stort ägg
1 dl vetemjöl
1 dl mandelmjöl
1 msk espressopulver
1 tsk bakpulver
2 msk Baileys
Vispa smör och socker fluffigt. Tillsätt ägget och vispa lite till. Blanda sedan i mjöl, espresso, bakpulver och baileys. Häll smeten i en smord och mjölad liten kakform (15 cm). Grädda kakan i 175 C i ca 20 minuter. Låt svalna.
Espresso Baileys Bundt Cake
100 butter, soft
1 dl coconut sugar
1 large egg
1 dl wheat flour
1 dl almond flour
1 tbsp espresso powder
1 tsp baking powder
2 Comments
Men ja tack! Så jättegott!
ReplyDeleteTack Erika, mycket gott!
Delete