Sunday, July 23, 2017

Baileys Brownies

En kladdig brownie med smak av Baileys, hur låter det? Alkoholen smakar man bara en aning, så var inte orolig att du får en brownie som endast smakar alkohol. Jag använde en choklad med hasselnötter i och jag gillar att det finns bitar av tuggmotstånd i kakan. Men du väljer själv vilken choklad du vill använda. Önskar dig en fin och solig dag!

A sticky brownie with the taste of Baileys, how does it sound? You can only taste the alcohol a little, so do not worry that you get a brownie that only tastes alcohol. I used a chocolate with hazelnuts and I like that there are pieces of chew resistance in the cake. But you choose what chocolate you want to use. Wishing you a nice and sunny day!


Baileys Brownies

0,5 dl vegetable oil
1 dl sugar
0.5 dl stevia sugar
1 egg
3/4 dl flour 
3/4 dl cocoa powder
1.5 tbsp Baileys
50 g dark chocolate with hazelnuts, chopped

Stir together oil and sugar in a bowl. Add the egg and stir well. Then add the rest of the ingredients and stir until combined. Pour the batter into a loaf tin lined with parchment paper and bake at 175 C for 15-20 minutes. Allow to cool. 



Baileys Brownies

0,5 dl vegetabilisk olja
1 dl socker
0,5 dl steviasocker
1 ägg
3/4 dl mjöl
3/4 dl kakaopulver
1,5 msk Baileys
50 g mörk choklad med hasselnötter, hackad

Rör ihop olja och socker i en skål. Tillsätt ägget och rör om. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör om tills allt är blandat. Häll smeten i en brödform klädd med bakplåtspapper och grädda i 175 C i 15-20 minuter. Låt svalna.

No comments:

Post a Comment