Förra helgen lyxade vi till det med mandelplättar till frukost. Och för att göra det även lyxigare toppar man med vispgrädde och jordgubbssylt. Mums så det var gott! Som sötningsmedel använder jag mitt favorit steviasocker från Good Good, men du tar det du har till hands. 

Last weekend I made almond pancakes for breakfast. And to make them more luxurious we topped them with whipped cream and strawberry jam. Yummy, so, so good! As a sweetener I use my favorite stevia sugar from Good Good, but you can use what you have on hand.



Glutenfria Mandelplättar
7 st

2 ägg
1,5 dl mandelmjölk
1,5 dl mandelmjöl
3 msk potatismjöl
2 msk steviasocker, Good Good Via Health
1/4 tsk salt

Vispa för hand ihop alla ingredienser. Låt smeten stå 5-10 minuter. Värm en stekpanna och stek plättar i smör / kokosolja. 


Gluten-Free Almond Pancakes
7 pcs

2 eggs
1.5 dl almond milk
1.5 dl almond flour
3 tbsp potato flour
2 tbsp stevia sugar, Good Good Via Health
1/4 tsp salt

Whisk by hand all the ingredients together. Let the batter sit for 5-10 minutes. Heat a pan and fry the pancakes in butter / coconut oil.